Laatste nieuws

Nieuwsarchief

Filter op onderwerp:

Mark Harbers (VVD): Gehele ideeënrijkdom van groot belang voor bebouwde omgeving

Op 17 maart 2021 waren de verkiezingen voor de Tweede Kamer. VVG en NOVE hebben de handen ineengeslagen om in aanloop naar deze verkiezingen een aantal publicaties te verzorgen over de rol van gasvormige brandstoffen in de energietransitie (LPG, LNG, CNG en de bio-varianten). Twee weken voor de verkiezingen spraken Thomas Truijens (VVG) en Erik […]

Verder lezen »

Woningen van gas af enorme opgave blijkt uit proefprojecten

Nederland moet van het aardgas af. Vanwege het klimaat en de sluiting van de Groninger gaskraan moeten in 2050 alle woningen aardgasvrij zijn. Het belooft een flinke opgave te worden, blijkt uit de tientallen wijken waar wordt geëxperimenteerd met gasloos. Toch zijn er ook hoopgevende verhalen. Lees verder.

Verder lezen »

LOL! Aardgas in Nederland grote milieuramp, maar in EU “milieuvriendelijke oplossing”… ‘Dit is gekkigheid!’

Terwijl men in Nederland een hetze voert tegen het gebruik van aardgas, wil men in Brussel juist het gebruik van aardgas als milieuvriendelijk gaan bestempelen. Door het Klimaatakkoord moeten EU-lidstaten een stuk duurzamer worden en steeds meer landen kiezen juist voor méér gas, behalve dan de gekke Henkielidstaat Nederland. Lees verder.

Verder lezen »

’Niet van het gas af’

De schone fossiele brandstof wat gas heet wordt in Nederland verkwanseld. Volgens ’de klimaattafel van Nijpels’ moesten de woningen zo nodig aardgasvrij worden opgeleverd, schrijft Lucas Meijer. Lees verder.

Verder lezen »

Antargaz Hoes Errogas
alltech
alltech
alltech
Bol van Staveren
alltech
hamer
alltech
alltech
alltech
alltech
alltech
ONE Dyas
alltech
alltech
alltech
alltech
alltech
alltech
alltech
alltech
alltech
alltech

Overzicht alle leden »